Valori-591d7e70acb8e1.jpg

VREDNOSTI

Autentičan kvalitet i snažna posvećenost istraživanju uz snažan osećaj društvene odgovornosti u skladu sa principima očuvanja životne sredine i ekološke održivosti predstavljaju korporativne vrednosti koje Natuzzi Grupa neguje i kojih se strogo pridržavala tokom svoje istorije.
Kontrola kvaliteta
Kontrola kvaliteta

Svaki proizvod se podvrgava brojnim testovima kako bi se procenila otpornost na opterećenje, stabilnost, habanje, trenje, udarace i postojanost boje na svetlosti.  To je jedini način da se uverimo da će naši klijenti imati uvek najbolje moguće iskustvo uživanja u vrhunskoj udobnosti, čak i posle mnogo godina korišćenja nameštaja.

Inovacije
Inovacije

Istorija Natuzzija je konstantan process istraživanja i razvoja. Tokom godina proizvedeni su komadi nameštaja koji su zauvek promenili svet uredjenja enterijera, 80tih to su bile sofe u raznovrsnim bojama kože, 90tih fotelje sa inovativnim relaks- mehanizmima, a u novom milenijumu to je nova generacija savršeno dizajniranih modularnih sofa i najsavremenija generacija tehnološkog dostignuća u svetu relaks fotelja Re-vive.

Internacionalni sertifikati
Internacionalni sertifikati

Vrednost naših izbora potvrdjena je medjunarodnim sertifikatima ISO 14001, ISO 9001 and OHSAS 18001 koji se odnose na upravljanje kvalitetom i posvećenost zaštiti životne sredine.

Obnovljivi izvori energije
Obnovljivi izvori energije

Pet fotonaponskih sistema su u funkciji u našem sedištu u gradu Santeramo in Cole kao i u našim proizvodnim pogonima u gradovima Matera i Laterza.  Zahvaljujući energiji koju generiše 21.000 fotonaponskih modula, pomažemo u smanjenju emislije CO2.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store