Svevo 72
Komode sa fiokama

Svevo

Proporcije tipične za 1950. godinu oživljene su ponovo u Svevo Total Living kolekciji koju potpisuju arhitekte Manzoni & Tapinassi. Svevo kolekcija je savršen primer Natuzzi Italija koncepta ‚‚harmonije životnog prostora‚‚ - predmeti koji se medjusobno savršeno uklapaju u jedinstvenu atmosferu harmonije koja obuhvata celokupan ambijent.

DETALJI

Kolekciju karakterišu zaobljene ivice, elegantne nogice od punog dreta upotpunjene elegantnim detaljima od metala koje naglašavaju prefinjenu estetiku cele kolekcije.

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Noge su izradjene od oraha u dim boji ili hrasta dok su metalni detalji od tamnog brušenog čelika. Element je izradjen od drveta koje je završno obradjeno mat-lakom i dostupno je u nekoliko različitih boja. Gornja ploča komode sa fiokama i noćnim ormarićima je od kaljenog stakla lakirano sa zadnje strane u boju koja odgovara boji komode. 
Kolekcija sadrži: komode sa fiokama, noćni stočići, krevete, kao i sofe, bočne stočiće, konzole i centralne klub stolove. 

MATERIJALI I VERZIJE

Prikazane boje su čisto indikativne, a tehničke specifikacije, verzije i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama koje su dostupne u vreme objavljivanja.
Posetite naše prodavnice gde će Vas naši prodavci vrlo rado informisati o svim najnovijm detaljima.

Manzoni & Tapinassi Dizajneri

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001. su jedna od najatraktivnijih arhitektonskih tandema u Italiji. Od samog početka ova dva dizajnera dele istu viziju savremenog životnog stila i neumorno razvijaju inovativna rešenja u duhu italijanske tradicije, sa akcentom na vrhunskim istraživanjima.

Manzoni & Tapinassi
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store