Kolekcija

Sofe sa relaks mehanizmom

Funkcionalnost je jedan od ključnih pojomova kada je reč o sofama Natuzzi Italia. Istraživanja u sferi maksimalnog komfora su dovela do razvoja inovativnih sistema naslona za glavu i noge. Svaka sofa sa mehanizmom je savršena kombinacija tehnoloških funkcija i multi-senzorskog komfora npr. Soft-Touch relaks-mehanizmima uz integrisani audio-sistem. Sve je dizajnirano za maksimalan komfor i opuštanje.

 

Volo

Uz izuzetno kompaktne dimenzije i raznovrsne module, Volo predstavlja idealnu sofu koja se lako uklapa u svaki ambijent.

Philo

Jedisntven moderan dizajn sofe Philo odlikuje se upečatljivim štepom i elegantnim metalnim nogicama.

Iago

Pomalo teatralno ime najavljuje jak vizuelni identitet sofe Iago koja daje novo meko značenje čistim kvadratnum oblicima.

Fidelio

Fidelio sofu dizajnirao je arhitektonski dvojac Manzoni i Tapinassi. Sofisticirana forma koja može biti dopunjena relaks-mehanizmom sa visokotehnološkim sistemom za savršeno opuštanje, zaokružena je naslonima za ruke sa luksuznim štepom i sjajnom metalnom konstrukcijom koja naglašava jedinstveni dizajn Fidelio sofe.

Duca

Duca je sofa impresivno preciznog dizajna, čija je superiorna udobnost očigledna na prvi pogled.

Brio

Muzika kao inspiracija izaziva osećaj živosti i svestranosti.

Diesis

Diesis je kompaktan model sofe, idealan za male stanove. Njegove glavne karakteristike uključuju moderne detalje kao što su otvoren štep koji naglašava profil rukonaslona i svedene drvene nogice.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store