Kolekcija

Sofe

Harmonija koja se krije u najfinijim detaljima, akcenat na prefinjenom dizajnu i savršenom komforu karakteriše sve sofe iz Natuzzi Italia kolekcije.
Izradjene u koži ili tkanini, sve sofe su ručno proizvedene u Italiji.

 

ARGO

ARGO

Argo sofa, sa svojim komfornim dimenzijama, simbol je specifičnog načina tumačenja života i životnih prostora. Izgled mami mekoćom, a doprinos mu daje 3D obloga sa neočekivanim pop nitnicama kao detaljem. Dva velika nosača koji se uvlače u naslon - provlačeći se kroz njega do zadnjeg dela - dodatno ističu njegovu mekoću. Niska, gotovo nevidljiva baza sofe pojačava ideju izuzetno udobnog, privlačnog seta sedišta, savršenog za opuštajuće trenutke koje možete provoditi sami ili sa društvom.

BUDDIE

BUDDIE

Buddie-jev koncept je napravljen od sedam različitih modula koji se mogu kombinovati prema potrebama svakog pojedinca, pomoću kojih se mogu formirati linearne sofe, ugaone sofe, ostrva za opuštanje, simetrične ili asimetrične kompozicije, vizionarske ili konvencionalnije forme. Svaka kombinacija može se malo razlikovati od druge, istovremeno održavajući udobnost i prateći skladan i druželjubiv karakter, ujedno pozivajući na neobavezno i izvanredno opuštanje.

PABLO

PABLO

Pablo, modularni sistem koji omogućava razičite ugaone i linearne konfiguracije, kao i dinamično postavljanje naslona u različitim visinama, da bi se garantovala maksimalna udobnost bez žrtvovanja savremenog dizajna.

NEW CLASSIC

NEW CLASSIC

Fabio Novembre, u svojoj prvoj proizvodnoj saradnji sa Natuzzi-jem, stvorio je NEW CLASSIC, modularnu presvlaku koja inspiraciju crpi iz najklasičnije sofe - Chester - reinterpretirajući je u urbanom / savremenom stilu.
Dizajnerska osnova NEW CLASSIC-a je skladno presecanje okruglih i kvadratnih oblika, skup punih formi koji se preklapaju i kombinuju, formirajući sofu komfornih dimenzija koja mami na trenutke opuštanja.

WAVE

WAVE

Wave sofa je među najdominatnijim komadima u kolekciji, zahvaljujući svojoj formi koja podseća na kretanje morskih talasa i zakrivljenim oblinama naslona i jastuka koji stvaraju privlačan, intiman prostor. Pored toga, tabure je napravljen od dva elementa u formi polumeseca koji se mogu spojiti u centralnom delu sa elegantnim, zlatnim, metalnim dodatkom, formirajući prostor za odlaganje.

OBLÒ

OBLÒ

Oblo Mauricio Manzoni-ja je topli, izdašni zagrljaj u kojem nas naš dom dočekuje. To je modularni sistem koji se može konfigurisati na bezbroj različitih načina za najsavremenija i klasičnija kućna okruženja.

SLEEPING ARGO

SLEEPING ARGO

Ležaljka Sleeping Argo, gostoljubivog duha, vijugavo se prilagođava različitim položajima odmaranja zahvaljujući najsavremenijim električnim mehanizmima iza kojih stoji Natuzzi-jevo znanje, kojima se upravlja pomoću tastera na dodir. Izuzetno udoban u funkciji ležaljke kao i kreveta za svakodnevni odmor, Sleeping Argo je prekriven posebno izdašnom presvlakom (u tkanini ili koži) koja preuveličava osećaj potpunog odmora, a dodatno je naglašena velikim nosačem koji se probija kroz naslon, završavajući se pozadi pop-glam čvorom.

INFINITO

INFINITO

Infinito je nastao zahvaljujući ideji unakrsnog oprašivanja i gotovo nemogućem izazovu - uzimajući srž estetike jednog od najmoćnijih simbola za ljudsku rasu i pretvarajući ga u objekat koji ima snažnu simboličku vrednost za Natuzzi - sofa.

DEEP

DEEP

Kao što i samo ime govori, Deep sofa je usko povezana sa vodom i njenom fluidnom prirodom, primamljivim linijama koje podsećaju na plimu i oseku. Sofa u koju isprva utonete, a zatim nađete sebe, uljuljkani umirujućim osećajem prepoznavanja mora i večnom lepotom mediteranske prirode kojom su bili nadahnuti Natuzzi i Nika Zupanc.

Volo

Volo

Uz izuzetno kompaktne dimenzije i raznovrsne module, Volo predstavlja idealnu sofu koja se lako uklapa u svaki ambijent.

Philo

Philo

Jedisntven moderan dizajn sofe Philo odlikuje se upečatljivim štepom i elegantnim metalnim nogicama.

Iago

Iago

Pomalo teatralno ime najavljuje jak vizuelni identitet sofe Iago koja daje novo meko značenje čistim kvadratnum oblicima.

Fidelio

Fidelio

Fidelio sofu dizajnirao je arhitektonski dvojac Manzoni i Tapinassi. Sofisticirana forma koja može biti dopunjena relaks-mehanizmom sa visokotehnološkim sistemom za savršeno opuštanje, zaokružena je naslonima za ruke sa luksuznim štepom i sjajnom metalnom konstrukcijom koja naglašava jedinstveni dizajn Fidelio sofe.

Duca

Duca

Duca je sofa impresivno preciznog dizajna, čija je superiorna udobnost očigledna na prvi pogled.

Brio

Brio

Muzika kao inspiracija izaziva osećaj živosti i svestranosti.

Notturno

Notturno

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, sofa Notturno lako se prilagođava različitim potrebama vezanim za raznovrsne konfiguracije prostora kao što su manji stanovi, studenske sobe ili kuće za odmor.

Diesis

Diesis

Diesis je kompaktan model sofe, idealan za male stanove. Njegove glavne karakteristike uključuju moderne detalje kao što su otvoren štep koji naglašava profil rukonaslona i svedene drvene nogice.

Tratto

Tratto

Elegantan dizajn i kompaktna veličina Tratto sofe idealna je za male urbano dizajnirane prostore.

Tenore

Tenore

Sofisticiran dizajn Tenore sofe obeležen je tankim elegantnim rukonaslonima, ‚‚moccasin‚‚ štepom i nogicama od metala sa ‚‚satenskom‚‚ završnom obradom.

Tempo

Tempo

Tempo sofa je dizajnirana od strane italijanskih arhitekata Manzoni i Tapinassi i ima vanvremenski, sofisticiran dizajn.

Surround

Surround

Surround kombinuje visoko-tehnološke karakteristike i ekstremni komfor. Dizajniran u savremenom stilu, posebno je namenjen ljubiteljima muzike jer sadrži audio-set koji se može opciono integrisati u sofu.

Respiro

Respiro

Minimalistički dizajn; blago zakrivljeni oblik otvorene baze, sedišta i naslona; lumbalna podrška i podesivi nasloni za ruke sa dekorativnim štepom su ključne karakteristike sofe Respiro. Njen harmoničan dizajn donosi osećaj savršenog uživanja u bilo kom okruženju.

Quadro

Quadro

Dizajniran za male prostore Quadro sofa pronalazi savršen kompromis izmedju estetike i funkcionalnosti.

Preludio

Preludio

Preludio je sofa kreirana je za modernističke ambijente.

Long Beach

Long Beach

Long Beach sofu dizajnirao je arhitekta Claudio Bellini.

La Scala

La Scala

Moderna interpretacija klasične Chesterfield sofe, La Scala je remek delo prefinjenog dizajna i vrhunskog kvaliteta izrade i prefinjenog dizajna.

Jeremy

Jeremy

Arhitektonska igra preseka izmedju rukonaslona i baze, ravne linije i izuzetan konfor koji pruža punjenje u kombinaciji poliuretana, memorijske pene i perja.

Ido

Ido

Ido sofu dizajnirao je Mauro Lipparini. Skladna kombinacija elegancije i minimalizma čini suštinu dizajna Ido sofe.

Herman

Herman

Dizajniran od strane arhitekata Manzoni & Tapinassi, Herman nije samo obična sofa, Herman je multifunkcionalan, harmoničan i savršeno modularan sistem za sedenje.

Golf

Golf

Kompaktna sofa sa metalnim nogicama koja daju prozračan, elegantan izgled. Idealno se uklapa u urbani stil malih prostora.

Forma

Forma

Claudio Bellini, italijanski arhitekta kreirao.

Dorian

Dorian

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001.

Don Giovanni

Don Giovanni

Dizajniran od strane italijanskog arhitekte Claudio Bellini-ja, Don Giovanni sofu koju karakteriše osećaj savršene udobnosti na prvi pogled.

Borghese

Borghese

Sofisticirani dizajn mekanih linija sa podesivim naslonima za glavu karakteriše ultimativni komfor Borghese sofe koja predstavlja oličenje elegancije, prefinjenosti i majstorstva izrade.

Avana

Avana

Avana je Natuzzi Italia bestseler. Njena vanvremenska lepota i savršena funkcionalnost čine je jednim od naših najpopularnijih modela.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store