SLEEPING ARGO
Sofe

SLEEPING ARGO

Ležaljka Sleeping Argo, gostoljubivog duha, vijugavo se prilagođava različitim položajima odmaranja zahvaljujući najsavremenijim električnim mehanizmima iza kojih stoji Natuzzi-jevo znanje, kojima se upravlja pomoću tastera na dodir. Izuzetno udoban u funkciji ležaljke kao i kreveta za svakodnevni odmor, Sleeping Argo je prekriven posebno izdašnom presvlakom (u tkanini ili koži) koja preuveličava osećaj potpunog odmora, a dodatno je naglašena velikim nosačem koji se probija kroz naslon, završavajući se pozadi pop-glam čvorom.

DETALJI

Za Argo kolekciju, Navone inspiraciju nalazi u mediteranskim bojama i tradiciji, stvarajući kolekciju koja se fokusira na jednostavnost i detalje koji dočaravaju miran i opušten životni stil Puglie, način odnosa sa planetom i drugima. Ležaljka za spavanje Argo, gostoljubivog duha, vijugavo teče prilagođavajući se različitom položaju odmaranja zahvaljujući najsavremenijim električnim mehanizmima, kojima se upravlja pomoću tastera na dodir.

DETALJI

MATERIJALI

Pored tradicionalnih presvlaka dostupnih u koži ili tkanini, ARGO je dostupan i sa novom presvlakom, koju je dizajnirao holandski studio za dizajn tekstila ByBorre, inspirišući se vodom i talasima. Ovaj inovativni predlog tekstila, stvoren je u saradnji sa Pasquale Junior Natuzzi-jem, inspirisan njegovim afinitetom prema moru i talasima. Kombinovanjem visokokvalitetne vune i recikliranog PES (Poliuretan), ByBorre kolekcija uzoraka tkanina izgledaju i na dodir deluju luksuzno, a istovremeno su veoma otporne i izdržljive.

MATERIJALI

Paola Navone Dizajneri

Nakon završetka studija u Torinu, Paola Navone 1973.godine započinje karijeru saradnjom sa najpoznatijim dizajnerima tog vremena. 1983. godine osvojila je prestižnu nagradu “International Design Award” i od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Njena kreativnost je inspirisana raznovrsnim kulturama, naročito orijentom, a njen dizajn je prepoznatljiv i originalan. Paola Navone je arhitekta, dizajner, art-direktor, dekorater enterijera i kustos raznih izložbi i dogadjaja.

Paola Navone
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store