Re-vive Wing Back
Fotelje sa mehanizmima

Re-vive Wing Back

Model Re-vive Wing Back izdvaja se po karakterističnoj formi naslona. Wing Back pruža neuporediv komfor, koji može biti nadogradjen opcionim dekorativnim naslonom za glavu. Njen karakteristično oblikovan, širok naslon, izgleda kao par krila koja Vas prihvataju dok sedite i uživate u savršenoj opuštenosti. Wing Back relaks fotelja kombinuje savršenu udobnost Natuzzi Italia i visoku tehnologiju u službi ergonomije.

DETALJI

Re-vive kolekcija predstavlja savršen spoj Italijanske tradicije i zanatskog umeća sa revolucionarnom tehnologijom.

DETALJI

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

MATERIJALI I VERZIJE

Svaka Re-Vive relaks fotelja dostupna je u King ili Queen veličini, u širokom spektru boja najkvalitetnije kože i tekstila.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.
Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

test3

VISOKE PERFORMANSE

Ljudsko telo je dizajnirano da bude u pokretu. Tradicionalni relaks mehanizam bazira se na principu poluge. Odlučili smo da promenimo tu logiku i da dizajniramo relaks-mehanizam koji intuitivno odgovara na pokrete tela. Re-vive se kreće onako kako se vi krećete, savija se i potpuno prati pokrete tela dok se nameštate u savršeni položaj.

VISOKE PERFORMANSE

Natuzzi Design Center Dizajneri

Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju nove modele sofa, uklapaju ih u raznovrsne postavke u prostoru u savršenoj kombinaciji dizajna, funkcije, materijala i boja.

Natuzzi Design Center
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store