Re-vive Quilted Re-vive Quilted
Fotelje sa mehanizmima

Re-vive Quilted

Re-Vive Quilted model relaks fotelje pruža vizuelni utisak mekoće koji je naglašen dekorativnim štepom. Pored toga što naglašava lepotu forme i konstrukcije ovaj detalj doprinosi kompletnoj esetici ovog modela Re-Vive fotelje.
Isto punjenje iz fotelje korišćeno je i kao punjenje na tabureu, tako da se fotelja savršeno prilagodjava pokretim i položaju tela.

DETALJI

Re-vive kolekcija predstavlja savršen spoj Italijanske tradicije i zanatskog umeća sa revolucionarnom tehnologijom.

DETALJI

TECHNOLOGIE RÉVOLUTIONNAIRE

TECHNOLOGIE RÉVOLUTIONNAIRE

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

MATERIJALI I VERZIJE

Svaka Re-Vive relaks fotelja dostupna je u King ili Queen veličini, u širokom spektru boja najkvalitetnije kože i tekstila.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.
Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

test3

HAUTE PERFORMANCE

Le corps humain est conçu pour bouger. Les relax traditionnels sont actionnés par des systèmes de leviers. Nous avons décidé de changer cela et de concevoir un fauteuil qui répond intuitivement aux mouvements de votre corps. Le fauteuil Re-vive bouge selon vos mouvements, il se déploie aux mouvements que vous faites, offrant une transition en douceur aux positions du corps.

HAUTE PERFORMANCE

VISOKE PERFORMANSE

Ljudsko telo je dizajnirano da bude u pokretu. Tradicionalni relaks mehanizam bazira se na principu poluge. Odlučili smo da promenimo tu logiku i da dizajniramo relaks-mehanizam koji intuitivno odgovara na pokrete tela. Re-vive se kreće onako kako se vi krećete, savija se i potpuno prati pokrete tela dok se nameštate u savršeni položaj.

VISOKE PERFORMANSE

Natuzzi Design Center Dizajneri

Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju nove modele sofa, uklapaju ih u raznovrsne postavke u prostoru u savršenoj kombinaciji dizajna, funkcije, materijala i boja.

Natuzzi Design Center
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store