Re-vive Lounge
Fotelje sa mehanizmima

Re-vive Lounge

Re-vive Lounge model relaks fotelje ima elegantne horizontalne štepove na sedištu, rukonaslonima i tabureu. Ovaj model odlikuje savremena forma skladnih dimenzija. Kao i sve fotelje iz Re-Vive kolekcije, ona prati i prilagodjava se pokretima Vašeg tela, pružajući osećaj savršene udobnosti i opuštanja. Relaks funkcija naslona i sedišta aktivira se pokretom tela sistemom kompenzacije težina.

Detalji

Re-vive kolekcija predstavlja savršen spoj Italijanske tradicije i zanatskog umeća sa revolucionarnom tehnologijom.

Detalji

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

MATERIJALI I VERZIJE

Svaka Re-Vive relaks fotelja dostupna je u King ili Queen veličini, u širokom spektru boja najkvalitetnije kože i tekstila.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.
Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

test3

VISOKE PERFORMANSE

Ljudsko telo je dizajnirano da bude u pokretu. Tradicionalni relaks mehanizam bazira se na principu poluge. Odlučili smo da promenimo tu logiku i da dizajniramo relaks-mehanizam koji intuitivno odgovara na pokrete tela. Re-vive se kreće onako kako se vi krećete, savija se i potpuno prati pokrete tela dok se nameštate u savršeni položaj.

 VISOKE PERFORMANSE

Natuzzi Design Center Dizajneri

Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju nove modele sofa, uklapaju ih u raznovrsne postavke u prostoru u savršenoj kombinaciji dizajna, funkcije, materijala i boja.

Natuzzi Design Center
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store