Preludio Preludio
Sofe

Preludio

Preludio je sofa kreirana je za modernističke ambijente. Njen dizajn je sa jedne strane minimalistički, a sa druge strane je lako uklopiv i ergonomičan. Savršena udobnost postiže se podesivim naslonima za glavu i ruke, a hromirana metalna baza dalje poseban dizajnerski pečat.

DETALJI

Sa naglašenim horizontalnim formama i podesivim naslonom za glavu na svakom sedištu, ova sofa se može opisati kao uvod u ultimativno iskustvo opuštanja.

DETALJI
test3

MATERIJALI

Preludio sofa dostupna je u širokom spektru tkanina i najfinije Natuzzi Italia kože, tako da možete odabrati onu koja se najviše uklapa u Vaš enterijer.

MATERIJALI
MATERIJALI

VERZIJE

Preludio sofa je dostupna u linijskim ili ugaonim konfiguracijama sa terminalom ili lenjivcem kako bi se savršeno uklopila u svaki prostor.

VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Natuzzi Design Center Dizajneri

Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju nove modele sofa, uklapaju ih u raznovrsne postavke u prostoru u savršenoj kombinaciji dizajna, funkcije, materijala i boja.

Natuzzi Design Center
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store