Plissé Plissé Plissé
Zidne kompozicije i biblioteke

Plissé

On the model of 19th-century screens, Vasilev created a wall unit that, while inspired by the past, embodies decidedly contemporary concepts: the result is Plissé, a hybrid object that combines two apparently distant realities.

DETALJI

Vizuelna lakoća Plisse police sastoji se od modularnih drvenih ramova koji su spojeni elegantnim otvorenim policama.
Moderan stil polica za knjige leži u njihovoj jednostavnosti: originalan stil biblioteke koja može slobodno da stoji u prostoru čini je savršenim elementom nameštaja kako za životni tako i za poslovni prostor.

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Plissé je dostupna u širokom spektru završnih obrada i lakova tako da se slobodno može kombinovati sa ostalim elementima u enterijeru.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Prikazane boje su čisto indikativne, a tehničke specifikacije, verzije i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama koje su dostupne u vreme objavljivanja.
Posetite naše prodavnice gde će Vas naši prodavci vrlo rado informisati o svim najnovijm detaljima.

Victor Vasilev Dizajneri

Rođen u Plovdivu (Bugarska) 1974. godine, Vasilev je dizajner i arhitekta u stalnom potrazi za suštinom oblika i materijala. Diplomirao je na ‚‚Politecnico di Milano‚‚ , pohađao je ‚‚Copenhagen Academy of Fine Arts‚‚ i zatim je u Milanu 2004. godine otvorio svoju firmu koja je osvojila brojna medjunarodna priznanja.

Victor Vasilev
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store