Piuma
Kreveti

Piuma

Gledajući uzglavlje lako je zamisliti dva spojena jastuka koja pružaju savršenu udobnost. Elegantna kontura kreveta naglašana je orginalno dizajniranim otvorenim štepom, jer je Piuma krevet koji poziva da sanjate...

DETALJI

DETALJI
test3

MATERIALI I VERZIJE

Piuma je dostupan u širokom spektru materijala i obrada tako da možete da odaberete onaj koji najviše odgovara vašem ličnom stilu i ambijentu, uključujući i kombinaciju tkanine i kože.
Krevet Piuma dostupan je u nekoliko različitih dimenzija tako da se može idealno uklopiti u svaki prostor.

MATERIALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.
Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

DUŠECI I JASTUCI

Visoko-kvalitetno spavanje: to je misija našeg partnerstva sa kompanijom Coco-Mat, koja je pionir u proizvodnji inovativnih, ergonomskih dušeka koji su izradjeni od potpuno prirodnih materijala. Natuzzi Italia kreveti, dizajnirani i proizvedeni u Italiji sada su obogaćeni prirodnim materijalima za najudobniji obnavljajući noćni san.

Materials that are 100% natural, people-friendly technology and a versatile range of products and configurations makes our Bed collection a benchmark for those seeking the utmost harmony and quality, even when sleeping.
DUŠECI I JASTUCI

Claudio Bellini Dizajneri

Claudio Bellini živi i radi u Milanu, prestonici dizajna. Još kao dete pokazivao je interesovanje za dizajn gledajući oca Mario Bellini-ja, čuvenog italijanskog dizajnera koji ga je inspirisao. Claudio Bellini Design kompanija osnovana je 1996. godine i od samog početka njegov rad je fokusiran na istraživanje dizajna, novih tehnologija i kreativnih procesa.

Claudio Bellini
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store