Pi Greco Pi Greco
Stolice

Pi Greco

Kompleno tapacirana u koži ili tkanini, Pi Greco stolica prepoznatljiva je po čeličnom ramu za noge i naslon, kao i po jedinstveno dizajniranom sedištu. Pi Greco je takođe veoma praktičan model stolice jer su metalni delovi zaštićeni specijalnim slojem protiv grebanja i habanja, kao i protiv klizanja po podu.

DETALJI

Pored savršene udobnosti, Pi Greco stolicu karakteriše savršena estetika sa upečatljivim detaljima kao što su šavovi na ivicama stolice.

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Stolica Pi Greco dostupna je u širokom spektru materijala i koža. Odaberite završnu obradu i boju koja se najbolje uklapa u Vaš ambijent.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Prikazane boje su čisto indikativne, a tehničke specifikacije, verzije i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama koje su dostupne u vreme objavljivanja.
Posetite naše prodavnice gde će Vas naši prodavci vrlo rado informisati o svim najnovijm detaljima.

Manzoni & Tapinassi Dizajneri

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001. su jedna od najatraktivnijih arhitektonskih tandema u Italiji. Od samog početka ova dva dizajnera dele istu viziju savremenog životnog stila i neumorno razvijaju inovativna rešenja u duhu italijanske tradicije, sa akcentom na vrhunskim istraživanjima.

Manzoni & Tapinassi
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store