PABLO
Sofe

PABLO

Pablo, modularni sistem koji omogućava razičite ugaone i linearne konfiguracije, kao i dinamično postavljanje naslona u različitim visinama, da bi se garantovala maksimalna udobnost bez žrtvovanja savremenog dizajna.

DETALJI

U igri različitih visina i geometrije, tanki, elegantni rukonasloni ukrašeni su mat metalnim prstenovima boje konstrukcije koja okružuje obe strane sofe, a podudaraju se sa nožicama izrađenim u istoj završnoj obradi.

DETALJI
test3

MATERIJALI

Presvlake su dostupne u širokom spektru tkanina i kože. Sedeće jedinice su prekrivene i obrađene sa svih strana, kako bi mogle stajati čak i pojedinačno u različitim enterijerskim postavkama.

MATERIJALI

VERZIJE

Verzije i prikazane boje su samo kao primer. Posetite naše prodavnice da biste saznali više o širokom spektru dostupnih završnih materijala.

Claudio Bellini Dizajneri

Claudio Bellini živi i radi u Milanu, prestonici dizajna. Još kao dete pokazivao je interesovanje za dizajn gledajući oca Mario Bellini-ja, čuvenog italijanskog dizajnera koji ga je inspirisao. Claudio Bellini Design kompanija osnovana je 1996. godine i od samog početka njegov rad je fokusiran na istraživanje dizajna, novih tehnologija i kreativnih procesa.

Claudio Bellini
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store