Novecento
Zidne kompozicije i biblioteke

Novecento

Novecentro je modularni sistem koji se sastoji od podnih i zidnih modula: klupe, fioke, otvoreni delovi, kabineti sa i bez vrata, police, drveni paneli i bočne ploče. Zahvljajući brojnim mogućnostima, Novecento je jednostavan za kombinovanje i lako se prilagodjava svakom prostoru.

DETALJI

Modularno, fleksibilno i raznovrsno. Novecentro je idealan sistem za kreiranje kompozicija koje su potpuno prilagodjene pojedinačnim prostorima. Različite kombinacije mogu odgovoriti najraznovrsnijim zahtevima klijenata: jedinice za TV i Hi-Fi uredjaje, fioke, komode ili police za knjige. Komode i fioke mogu imati različite sisteme otvaranja: vrata sa push-pull mehanizom, fioke sa usporivačima ili vrata koja se otvaraju na dole.

DETALJI

MATERIJALI I VERZIJE

Novecento je dostupan u širokom spektru dezena drveta, lakova i završnih obrada Natuzzi Italia kolekcije. Lakovi se dobijaju pomoću postupka za bojenje na bazi vode, bez rastvarača, a sve komponente testiraju se na habanje i grebanje.

Prikazane boje su čisto indikativne, a tehničke specifikacije, verzije i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama koje su dostupne u vreme objavljivanja. Posetite naše prodavnice gde će Vas naši prodavci vrlo rado informisati o svim najnovijm detaljima.

Natuzzi Design Center Dizajneri

Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju nove modele sofa, uklapaju ih u raznovrsne postavke u prostoru u savršenoj kombinaciji dizajna, funkcije, materijala i boja.

Natuzzi Design Center
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store