Loading
Fotelje

Marlene

Marlene fotelja nastala je kao dizajnerski odgovor modernog načina života. Arhitekta i dizajner Paola Navone kreirala je savremenu verziju klasične beržere iz 19. veka. Udobnost garantuje duboko sedište i visoki naslon, oblikovani tako da odaju utisak vizuelne lakoće koja ne opterećuje prostor.

DETALJI

Verzija fotelje Marlene u koži ima dekorativni štep, dok verzija u tkanini ima navlaku koja se skida.

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Fotelja Marlene je dostupna u širokom spektru tkanina i koža. Odaberite završnu obradu i boju koja se najbolje uklapa u Vaš ambijent.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Paola Navone Dizajneri

Nakon završetka studija u Torinu, Paola Navone 1973.godine započinje karijeru saradnjom sa najpoznatijim dizajnerima tog vremena. 1983. godine osvojila je prestižnu nagradu “International Design Award” i od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Njena kreativnost je inspirisana raznovrsnim kulturama, naročito orijentom, a njen dizajn je prepoznatljiv i originalan. Paola Navone je arhitekta, dizajner, art-direktor, dekorater enterijera i kustos raznih izložbi i dogadjaja.

Paola Navone
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store