Long Beach
Sofe

Long Beach

Long Beach sofu dizajnirao je arhitekta Claudio Bellini. sofa koja odmah na prvi pogled izgleda udobno, sa tankim rukonaslonima koji ostavljaju puno porostora za maksimalan komfor. Visina nogica je podesiva tako da može da zadovolji svaki stilski zahtev.

DETALJI

Long Beach je modularna sofa, a kombinacija najfinijih materijala i vrhunskog kvaliteta italijanske izrade.

DETALJI
test3

MATERIJALI

Long Beach sofa je dostupna u širokom spektru materijala i koža uključujući i navlaku koja može da se skida i pere. Odaberite završnu obradu i boju koja se najbolje uklapa u Vaš ambijent.

MATERIJALI
MATERIJALI

VERZIJE

Long Beach je dostupan u linijskim ili ugaonim konfiguracijama, sa ili bez lenjivca kako bi se savršeno uklopio u svaki prostor.

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Claudio Bellini Dizajneri

Claudio Bellini živi i radi u Milanu, prestonici dizajna. Još kao dete pokazivao je interesovanje za dizajn gledajući oca Mario Bellini-ja, čuvenog italijanskog dizajnera koji ga je inspirisao. Claudio Bellini Design kompanija osnovana je 1996. godine i od samog početka njegov rad je fokusiran na istraživanje dizajna, novih tehnologija i kreativnih procesa.

Claudio Bellini
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store