Logos
Fotelje

Logos

Moderan dizajn je jedna od ključnih karakteristika fotelje Logos koja je dizajnirana od strane arhitekata Manzoni & Tapinassi. Udobnost i dizajn u savršenoj proporciji kreiraju fotelju koja se lako može uklopiti u bilo koji stil enterijera. Fotelja Logos ima udobno duboko sedište i zaobljen naslon koji pruža intenzivno prijatne trenutke opuštanja.

DETALJI

Logos je model fotelje koja se savršeno uklapa kako u ambijent dnevnog boravka, tako i u ambijent spavaće sobe. Izgled i udobnost ostaju nepromenjeni tokom vremena, zahvaljujući sloju memorijske pene unutar punjenja sefišta.

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Logos fotelja je dostupna u širokom spektru tkanina i koža. Odaberite završnu obradu i boju koja se najbolje uklapa u Vaš ambijent.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Manzoni & Tapinassi Dizajneri

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001. su jedna od najatraktivnijih arhitektonskih tandema u Italiji. Od samog početka ova dva dizajnera dele istu viziju savremenog životnog stila i neumorno razvijaju inovativna rešenja u duhu italijanske tradicije, sa akcentom na vrhunskim istraživanjima.

Manzoni & Tapinassi
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store