La Scala
Sofe

La Scala

Moderna interpretacija klasične Chesterfield sofe, La Scala je remek delo prefinjenog dizajna i vrhunskog kvaliteta izrade i prefinjenog dizajna. Jedinstvena linija definiše skladnu formu sofe i uokviruje mekane jestuke i naslon. Igra izmedju ravne spoljašnjosti i mekane unutrašnjosti sofe vešto je uklopljena sa superiornom udobnošću visoko kvalitetnog punjenja uz zaobljeni naslon i duboko sedište.

DETALJI

Model La Scala je klasik najbolje Italijanske tradicije , čija se suptilna elegancija uklapa i u najmodernije dizajnirane prostore.

DETALJI
test3

MATERIJALI

La Scala dostupna je u širokom spektru tkanina i najfinije Natuzzi Italia kože, tako da možete odabrati onu koja se najviše uklapa u Vaš enterijer.

MATERIJALI
MATERIJALI

Versioni

La Scala da divano lineare si trasforma in sistema componibile con l’aggiunta di moduli che permettono di creare un Chester personalizzabile e informale per un living contemporaneo. Disponibile anche in versione dormeuse o chaise-longue.

I dettagli tecnici e le configurazioni riportate sul sito si basano sulle ultime informazioni disponibili al momento della pubblicazione.
Il vostro rivenditore saprà riportarvi eventuali aggiornamenti.

VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Claudio Bellini Dizajneri

Claudio Bellini živi i radi u Milanu, prestonici dizajna. Još kao dete pokazivao je interesovanje za dizajn gledajući oca Mario Bellini-ja, čuvenog italijanskog dizajnera koji ga je inspirisao. Claudio Bellini Design kompanija osnovana je 1996. godine i od samog početka njegov rad je fokusiran na istraživanje dizajna, novih tehnologija i kreativnih procesa.

Claudio Bellini
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store