Jeremy Jeremy Jeremy
Sofe

Jeremy

Arhitektonska igra preseka izmedju rukonaslona i baze, ravne linije i izuzetan konfor koji pruža punjenje u kombinaciji poliuretana, memorijske pene i perja. Ako svemu ovome dodamo ekstremnu lepotu luksuza pročišćenog dizajna dobićemo samu suštinu Jeremy sofe. Ona je personifikacija harmonije i vanvremenskog dizajna koji se uklapa u svaki stil.

DETALJI

Detalj vredan pažnje je rukonalon koji je dizajniran tako da se kontinualno nastavlja na ledjni naslon, dok ga baza elegantno preseca. Pravilne metalne noge daju dozu stroge elegancije ovoj sofi. Jeremy je savršeno rešenje za moderne ambijente, ali može biti i sjajan detalj u ambijentima klasičnog stila.

DETALJI
test3

MATERIJALI

Jeremy sofa dostupna je u širokom spektru tkanina i najfinije Natuzzi Italia kože,
tako da možete odabrati onu koja se najviše uklapa u Vaš enterijer.

MATERIJALI

VERZIJE

Jeremy sofa je dostupna u liniskim ili ugaonim konfiguracijama, a u okviru kolekcije postoji i fotelja.

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Manzoni & Tapinassi Dizajneri

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001. su jedna od najatraktivnijih arhitektonskih tandema u Italiji. Od samog početka ova dva dizajnera dele istu viziju savremenog životnog stila i neumorno razvijaju inovativna rešenja u duhu italijanske tradicije, sa akcentom na vrhunskim istraživanjima.

Manzoni & Tapinassi
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store