Ido 94
Komode

Ido

Kubični elementi rasporedjeni horizontalno i vertikalno stvaraju originalan sistem na nekoliko nivoa. La Ido komoda idealno se kombinuje sa sistemom nameštaja pod istim nazivom koji je dizajniran za dnevni boravak ili spavću sobu za harmoničan ambijent vrhunske estetike.

DETALJI

La Ido komoda postavljena je na vitkim metalnim nogama koje celoj kompoziciji daju elegantan izgled koji se lako uklapa u svaki ambijent.

DETALJI

MATERIJALI I VERZIJE

La Ido komoda ima drvenu konstrukciju i metalnu bazu od plastificiranog čelika u sivoj boji.
U okviru Ido sistema dostupne su otvorene komode i komode sa vratima.

MATERIJALI I VERZIJE

Prikazane boje su čisto indikativne, a tehničke specifikacije, verzije i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama koje su dostupne u vreme objavljivanja.
Posetite naše prodavnice gde će Vas naši prodavci vrlo rado informisati o svim najnovijm detaljima.

Mauro Lipparini Dizajneri

Lipparini je arhitekta eklektike, kreativni um koji se izražava u različitim sferama dizajna od industrijkog dizajna, preko enterijera, umetničkih instalacija i naučnih studija. On je jedan od vodećih figura "italijanskog minimalizma", veoma je uspešan širom sveta, a njegov izuzetan talenat osvojio je mnoga priznanja. Lipparini je diplomirao u Firenci 1980. godine i odabrao je Italiju kao idealno mjesto život i rad.

Mauro Lipparini
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store