Klub stočići

Ido

Kubični elementi rasporedjeni horizontalno i vertikalno stvaraju originalnu kompoziciju koja na najbolji način spaja estetiku i funkciju. Svi Ido klub stolovi bez obzira na to da li su centralni, bočni ili pomoćni stoje na vitkim metalnim nogicama. Baš taj detalj daje kolekciji univerzalan izgled koji se može lako uklopiti sa različitim stilovima sofa i fotelja. Idealni i kao pomoćni stočići u sklopu sofe predstavljaju superiorno estetsko rešenje u svakom ambijentu.

DETALJI

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Konstrukcija je izradjena od metala u sivoj boji sa posebnim zabršnim slojem.
Ploče stolova su od tankog nerdjajućeg čelika sa završnim slojem zaštite. Dostupne su i ploče u različitim obradama debljine 8cm.

Prikazane boje su čisto indikativne, a tehničke specifikacije, verzije i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama koje su dostupne u vreme objavljivanja.
Posetite naše prodavnice gde će Vas naši prodavci vrlo rado informisati o svim najnovijm detaljima.

Mauro Lipparini Dizajneri

Lipparini je arhitekta eklektike, kreativni um koji se izražava u različitim sferama dizajna od industrijkog dizajna, preko enterijera, umetničkih instalacija i naučnih studija. On je jedan od vodećih figura "italijanskog minimalizma", veoma je uspešan širom sveta, a njegov izuzetan talenat osvojio je mnoga priznanja. Lipparini je diplomirao u Firenci 1980. godine i odabrao je Italiju kao idealno mjesto život i rad.

Mauro Lipparini
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store