Ido Ido Ido Ido
Sofe

Ido

Ido sofu dizajnirao je Mauro Lipparini. Skladna kombinacija elegancije i minimalizma čini suštinu dizajna Ido sofe. Harmonična volumetrija sofe naglašena je ravnim šavom i vanvremenskom lepotom mekane kubične forme. Pročišćen dizajn i sofisticirani detalji čine da Ido sofa postaje svojevrtan ukras i centralni element u svakom prostoru.

DETALJI

Ido je više od sofe: to je sistem garniture za sedenje u okviru koga postoje raznovsrni dodatni elementi, koji su ukomponovani u prozračnu kompoziciju sa elegantnim metalnim nogicama.

DETALJI

MATERIJALI

Ido sofa dostupna je u širokom spektru tkanina i najfinije Natuzzi Italia kože, tako da možete odabrati onu koja se najviše uklapa u Vaš enterijer.

MATERIJALI
MATERIJALI

VERZIJE

Široki spektar liniskih i ugaonih konfiguracija, sa ili bez dodatnih elemenata čini ovu sofu
ekstremno fleksibilnim sistemom koji može da zadovolji raznovrsne potrebe u prostoru.

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Mauro Lipparini Dizajneri

Lipparini je arhitekta eklektike, kreativni um koji se izražava u različitim sferama dizajna od industrijkog dizajna, preko enterijera, umetničkih instalacija i naučnih studija. On je jedan od vodećih figura "italijanskog minimalizma", veoma je uspešan širom sveta, a njegov izuzetan talenat osvojio je mnoga priznanja. Lipparini je diplomirao u Firenci 1980. godine i odabrao je Italiju kao idealno mjesto život i rad.

Mauro Lipparini
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store