Iago Iago
Sofe sa relaks mehanizmom

Iago

Pomalo teatralno ime najavljuje jak vizuelni identitet sofe Iago koja daje novo meko značenje čistim kvadratnum oblicima. Posebno dizajnirano nisko sedište odlikuje se savršenom udobnošću. Inspirisana klasikom, idealna je za dnevni boravak i prostore namenjene zabavi i porodičnim okupljanjima.

DETALJI

Ovaj model sofe je savršena kombinacija lepote i inovacija. Relaks-mehanizam omogućava maksimalan komfor i individualno prilagodjavanje dela za noge i naslona za glavu uz naglašene ivice i udobno punjenje.

DETALJI

MATERIJALI

Iago sofa dostupna je u širokom spektru tkanina i najfinije Natuzzi Italia kože,
tako da možete odabrati onu koja se najviše uklapa u Vaš enterijer.

MATERIJALI

VERZIJE

Iago sofa je dostupna u linijskim ili ugaonim konfiguracijama, sa ili bez relaks-mehanizma kako bi se savršeno uklopila u svaki prostor.

VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

test3

Natuzzi Design Center Dizajneri

Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju nove modele sofa, uklapaju ih u raznovrsne postavke u prostoru u savršenoj kombinaciji dizajna, funkcije, materijala i boja.

Natuzzi Design Center
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store