Pasquale-Natuzzi-58b576b25a8f11.jpg

History

Sve je počelo pre 60 godina. Mala radionica u Italijanksoj regiji Puglia prerasla je u veliku internacionalnu kompaniju koja danas izvozi širom sveta.
1959

1959

Pasquale Natuzzi otavra prvu radionicu u gradiću Tranto u regiji Puglia. To je mesto u kome su se ručno proizvodile prve Natuzzi sofe.

70's

70's

Radionica postaje svojevrni inkubator ‘’Made-In-Italy’’ savršenstva u proizvodnji. Nove zanatlije pridružuju se timu i kreiraju se nove kolekcije.

80's

80's

se radja originalan Natuzzi stil: sofe u boji kože, prepoznatljivog dizajna i neuporedivog komfora! Klijenti, od Italije do SAD obožavali su ovaj inovativni pristup do tada klasičnom dizajnu tapaciranog nameštaja.

90's

90's

Kompanija ulazi na listu Wall Street-a. Kolekcije sada pored sofa uključuju i nameštaj i aksesoare što predstavlja početak ‘’Natuzzi Total Living’’ koncepta.

2000

2000

Nove prodavnice otvorene su u New York-u, New Delhi-ju, Pekingu, Sao Paolu, Sidneju i Londonu. Natuzzi sklapa važna partnerstva sa medjunarodno priznatim dizajnerima.

Danas

Danas

Natuzzi je jedno od najpoznatijih imena u globalnoj industriji nameštaja i svoje proizvode prodaje u oficijelnim prodavnicama u Italiji, Evropi, USA, Kini, Japanu, Tajvanu, Rusiji, Indiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Australiji i Meksiku. 

* Izvor: Lagardère - IPSOS

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store