Herman Herman Herman Herman Herman
Sofe

Herman

Dizajniran od strane arhitekata Manzoni & Tapinassi, Herman nije samo obična sofa, Herman je multifunkcionalan, harmoničan i savršeno modularan sistem za sedenje. su metalni iza sedišta i rukonaslona karakteristike su spoljašnji metalni nosač oko rukonsalona i sedišta, dajući dinamiku strukturi. Herman nije samo sofa: to je sistem unutrašnjeg dizajna koji se sastoji od različitih elemenata koji se mogu kombinovati u različitim konfiguracijama ili se koriste sami, dajući dinamičnost i originalnost u životnom prostoru.

DETALJI

Herman sofa ima duboko udobno sedište sa niskim naslonima i odgovarajućim jastucima; rukonasloni su podjednako čistih linija koje su sofisticirano naglašeni otvorenim paspulom.

DETALJI
test3

MATERIJALI

Herman sofa dostupna je u širokom spektru tkanina i najfinije Natuzzi Italia kože, tako da možete odabrati onu koja se najviše uklapa u Vaš enterijer.

MATERIJALI
MATERIJALI

VERZIJE

Herman sistem uključuje liniske i ugaone konfiguracije, sa ili bez lenjivca kao i kolekciju taburea, klub stolova sa metalnim detaljima koji prate dizajn sofe, a dostupni su u nekoliko obrada. 
Svaki modul obradjen je sa svih strana tako da postoje beskrajne mogućnosti kombinovanja u prostoru.

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Manzoni & Tapinassi Dizajneri

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001. su jedna od najatraktivnijih arhitektonskih tandema u Italiji. Od samog početka ova dva dizajnera dele istu viziju savremenog životnog stila i neumorno razvijaju inovativna rešenja u duhu italijanske tradicije, sa akcentom na vrhunskim istraživanjima.

Manzoni & Tapinassi
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store