Fenice Fenice
Kreveti

Fenice

Ono što Fenice krevet čini posebnim je dizajn uzgalvlja koje nežno zaokružuje mekane jastuke. Iza originalne geometrije forme stoje dizajneri Bernhardt & Vella.

DETALJI

Dizajn ne znači ništa ukoliko se ne pronadje pravi odnos izmedju estetike i funkcije, a krevet Fenice je najbolji primer za to.

DETALJI

MATERIALI I VERZIJE

Krevet Fenice je dostupan u širokom spektru tkanina i najfinijih Natuzzi Italia koža. Odaberite onu koja najviše odgovara vašem ličnom stilu i ambijentu.
Krevet Fenice dostupan je u nekoliko različitih dimenzija tako da se može idealno uklopiti u svaki prostor.

MATERIALI I VERZIJE
MATERIALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.
Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

DUŠECI I JASTUCI

Visoko-kvalitetno spavanje: to je misija našeg partnerstva sa kompanijom Coco-Mat, koja je pionir u proizvodnji inovativnih, ergonomskih dušeka koji su izradjeni od potpuno prirodnih materijala. Natuzzi Italia kreveti, dizajnirani i proizvedeni u Italiji sada su obogaćeni prirodnim materijalima za najudobniji obnavljajući noćni san.

Materials that are 100% natural, people-friendly technology and a versatile range of products and configurations makes our Bed collection a benchmark for those seeking the utmost harmony and quality, even when sleeping.
DUŠECI I JASTUCI

Bernhardt & Vella Dizajneri

Ovo dizajnersko partnerstvo počelo je u Milanu 2008. godine i kombinuje bogato iskustvo i kreativnost Ellen Bernhardt i Paola Vella. Oni su aktivni u više disciplina, demonstrirajući profesionalni eklekticizam koji povezuje industrijski dizajn, vizuelnnu komunikaciju i unutrašnju dekoraciju.

Bernhardt & Vella
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store