Euclide
Komode sa fiokama

Euclide

‚‚Euclide‚‚ kolekcija sadrži noćne stočiće i komode sa fiokama.
Dizajn potpisuju arhitekte Manzoni iTapinassi, a kolekciju karakteriše originalan stil sa jakim karakterom.

DETALJI

Svaki pojedinačni detalj dizajniran je s'ljubavlju i pažnjom, od ručica za fioke do linije nogica, i unutrašnjosti fioka koja je potpuno lakirana.
Svi elementi su opremljeni mehanizmom sa usporivačima za meko zatvaranje.

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Metalna baza sa strukturom koja je obradjena mat-lakom u boji kafe. Metalne ručke su lakirane tako da prate strukturu komode. Fioke su takodje iznutra lakirane. Top je dostupan u nekoliko različitih završnih obrada. ‚‚Euclide‚‚ je dostupan u dve verzije: komoda sa fiokama i noćni stočić.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Prikazane boje su čisto indikativne, a tehničke specifikacije, verzije i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama koje su dostupne u vreme objavljivanja. Posetite naše prodavnice gde će Vas naši prodavci vrlo rado informisati o svim najnovijm detaljima.

Manzoni & Tapinassi Dizajneri

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001. su jedna od najatraktivnijih arhitektonskih tandema u Italiji. Od samog početka ova dva dizajnera dele istu viziju savremenog životnog stila i neumorno razvijaju inovativna rešenja u duhu italijanske tradicije, sa akcentom na vrhunskim istraživanjima.

Manzoni & Tapinassi
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store