Don Giovanni
Sofe

Don Giovanni

Dizajniran od strane italijanskog arhitekte Claudio Bellini-ja, Don Giovanni sofu koju karakteriše osećaj savršene udobnosti na prvi pogled. Mekane linije i forma sa tankim rukonsalonima oblici su obrađeni tankim naslonima za ruke i naglašeni pomoću uklonljivih jastuka za dodatnu podršku za leđa. Metalne noge od metala daju dodir stila.

DETALJI

Zaobljena forma sofe Don Giovanni zavodi svojom savršenom udobnošću, italijanskim dizajnom i vrhunskim kvalitetom izrade.

DETALJI
test3

MATREIJALI

Don Govanni sofa je dostupna u velikom spektru materijala i koža. Odaberite završnu obradu i boju koja se najbolje uklapa u Vaš ambijent.

MATREIJALI
MATREIJALI

VERZIJE

Don Govanni dostupan je kao dvosed ili trosed.

VERZIJE
VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Claudio Bellini Dizajneri

Claudio Bellini živi i radi u Milanu, prestonici dizajna. Još kao dete pokazivao je interesovanje za dizajn gledajući oca Mario Bellini-ja, čuvenog italijanskog dizajnera koji ga je inspirisao. Claudio Bellini Design kompanija osnovana je 1996. godine i od samog početka njegov rad je fokusiran na istraživanje dizajna, novih tehnologija i kreativnih procesa.

Claudio Bellini
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store