Loading
Fotelje

Dolly

Autor Dolly fotelje je arhitekta Claudio Bellini koji je zaslužan za svež dizajn elegantne forme savršene udobnosti. Tanke metalne nogice, dostupne u različitim završnim obradama, doprinose stvaranju elegantnog izgleda i lakoće dok podržavaju prostrano sedište sa prepoznatljivo dizajniranim rukonaslonima. Paspul oko ivica, opciono u kontrastnoj boji, dodatno naglašavaju lepotu ove fotelje.

DETALJI

Unutar sedišta, fotelja Dolly ima sloj memorijske pene koja pored izuzetne udobnosti,
pruža savršenu podršku telu i u isto vreme obezbedjuje dugotrajnost oblika koji ostaje nepromenjen tokom vremena.

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Dolly fotelja je dostupna u širokom spektru tkanina i koža. Odaberite završnu obradu i boju koja se najbolje uklapa u Vaš ambijent.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Claudio Bellini Dizajneri

Claudio Bellini živi i radi u Milanu, prestonici dizajna. Još kao dete pokazivao je interesovanje za dizajn gledajući oca Mario Bellini-ja, čuvenog italijanskog dizajnera koji ga je inspirisao. Claudio Bellini Design kompanija osnovana je 1996. godine i od samog početka njegov rad je fokusiran na istraživanje dizajna, novih tehnologija i kreativnih procesa.

Claudio Bellini
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store