Dolcevita Dolcevita
Kreveti

Dolcevita

Glamurozan retro stil Dolcevita kreveta unosi atmosferu iz Felinijevih filmova u Vašu spavaću. Upečatljiv dizajn potpisuju arhitekte Manzoni & Tapinassi koje su ovom savremenom interpretacijom klasičnog kreveta sa visokim tapaciranim uzglavljem unose vanvremensku eleganciju u svaki prostor.

DETALJI

DETALJI
test3

MATERIALI I VERZIJE

Krevet Dolcevita dostupan je u širokom spektru tkanina i najfinijih Natuzzi Italia koža. Odaberite onu koja najviše odgovara vašem ličnom stilu i ambijentu.
Krevet Dolcevita dostupan je u nekoliko različitih dimenzija, sa ili bez dušeka, tako da se može idealno uklopiti u svaki prostor.

MATERIALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

test3

DUŠECI I JASTUCI

Visoko-kvalitetno spavanje: to je misija našeg partnerstva sa kompanijom Coco-Mat, koja je pionir u proizvodnji inovativnih, ergonomskih dušeka koji su izradjeni od potpuno prirodnih materijala. Natuzzi Italia kreveti, dizajnirani i proizvedeni u Italiji sada su obogaćeni prirodnim materijalima za najudobniji obnavljajući noćni san.

Materials that are 100% natural, people-friendly technology and a versatile range of products and configurations makes our Bed collection a benchmark for those seeking the utmost harmony and quality, even when sleeping.
DUŠECI I JASTUCI

Manzoni & Tapinassi Dizajneri

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001. su jedna od najatraktivnijih arhitektonskih tandema u Italiji. Od samog početka ova dva dizajnera dele istu viziju savremenog životnog stila i neumorno razvijaju inovativna rešenja u duhu italijanske tradicije, sa akcentom na vrhunskim istraživanjima.

Manzoni & Tapinassi
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store