Diesis Diesis
Sofe

Diesis

Diesis je kompaktan model sofe, idealan za male stanove. Njegove glavne karakteristike uključuju moderne detalje kao što su otvoren štep koji naglašava profil rukonaslona i svedene drvene nogice. Podesivi naslon za glavu prilagodjava se individualno najudobnijem položaju. Diesis je dostupan i kao sofa sa krevetom na razvlačenje sa inovativnim ‚‚Greenplus‚‚ antibakterijskim dušekom.

detalji

Diesis sofa je prilagodljiva, savršeno udobna i kompaktne veličine.

detalji

MATERIJALI

Notturno sofa dostupna je u širokom spektru tkanina i najfinije Natuzzi Italia kože, tako da možete odabrati onu koja se najviše uklapa u Vaš enterijer.

U verziji u tkanini, ručno izradjeni štep je takodje dostupan u istoj ili kontrastnoj boji.

MATERIJALI
MATERIJALI

VERZIJE

Diesis je dostupan u linijskim ili ugaonim konfiguracijama, sa ili bez lenjivca kako bi se savršeno uklopio u svaki prostor.

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

test3

Natuzzi Design Center Dizajneri

Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju nove modele sofa, uklapaju ih u raznovrsne postavke u prostoru u savršenoj kombinaciji dizajna, funkcije, materijala i boja.

Natuzzi Design Center
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store