Diamante
Kreveti

Diamante

Prefinjena forma tapaciranog kreveta izbrušena je kao najfiniji dragi kamen. Čiste linije i moderan dizajn Diamante kreveta potpisuju arhitekte
Manzoni i Tapinassi koji su prepoznatljivi po savršenim detaljima: udobna zakrivljena forma uzglavlja i štep na koži, originalno dizajnirana linija rama koja definiše profil kreveta i lagano ga podržava. Najjednostavniji snovi su ponekad i najlepši.

DETALJI

DETALJI
test3

MATERIALI I VERZIJE

Krevet Diamante dostupan je u širokom spektru tkanina i najfinijih Natuzzi Italia koža. Odaberite onu koja najviše odgovara vašem ličnom stilu i ambijentu.
Krevet Daimante dostupan je u nekoliko različitih dimenzija, sa ili bez dušeka, tako da se može idealno uklopiti u svaki prostor.

MATERIALI I VERZIJE
MATERIALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

DUŠECI I JASTUCI

Visoko-kvalitetno spavanje: to je misija našeg partnerstva sa kompanijom Coco-Mat, koja je pionir u proizvodnji inovativnih, ergonomskih dušeka koji su izradjeni od potpuno prirodnih materijala. Natuzzi Italia kreveti, dizajnirani i proizvedeni u Italiji sada su obogaćeni prirodnim materijalima za najudobniji obnavljajući noćni san.

Materials that are 100% natural, people-friendly technology and a versatile range of products and configurations makes our Bed collection a benchmark for those seeking the utmost harmony and quality, even when sleeping.
DUŠECI I JASTUCI

Manzoni & Tapinassi Dizajneri

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001. su jedna od najatraktivnijih arhitektonskih tandema u Italiji. Od samog početka ova dva dizajnera dele istu viziju savremenog životnog stila i neumorno razvijaju inovativna rešenja u duhu italijanske tradicije, sa akcentom na vrhunskim istraživanjima.

Manzoni & Tapinassi
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store