Design-5a58f7a58f72717.jpg

DIZAJN

Pored dizajnera iz Natuzzi Italia Dizajn Centra,
naša kompanija sarađuje sa najvećim imenima svetske dizajn scene koji ekskluzivno za Natuzzi Italia razvijaju nove koncepte i modele.
Natuzzi Style Centar

Natuzzi Style Centar

Kreativno srce kompanije, mesto gde se radjaju Natuzzi Italia kolekcije u kojima je utkana sva strast i ljubav prema vanvremenskoj lepoti gde se forma i funkcija spajaju u savršene komade nameštaja. Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju kako nove modele tako i kombinacije dizajna, različitih funkcija, materijala i boja.

Manzoni & Tapinassi

Manzoni & Tapinassi

Arhitekta Maurizio Manzoni i profesor Roberto Tapinassi - od 2001. Godine predstavljaju jedan od najzapaženijih kreativnih timova  u Italiji.

Jamie Durie

Jamie Durie

Australijski dizajner, pisac i zaljubljenik u prirodu Jamie Durie, svoju firmu osnovao je 1998. godine. Njegov jedisntven stil obojen je ekspresivnom kreativnošću i inspirisan konstantnom  interakcijom između prirode i grada, u prožimanju enterijera i eksterijera.

Mauro Lipparini

Mauro Lipparini

Lipparini je arhitekta eklektike, kreativni um koji se izražava u različitim sferama dizajna od industrijkog dizajna, preko enterijera, umetničkih instalacija i naučnih studija.

Enrique Marti

Enrique Marti

Španski dizajner Enrique Marti ima iza sebe ima bogato višegodišnje iskustvo iskustvo u oblasti dekoracije enterijera i osvetljenja prostora. Svoju firmu je osnovao 2012. godine.

Victor Vasilev

Victor Vasilev

Vasilev je dizajner i arhitekta koji u svojim projektima neprestano istražuje suštinu različitih formi i materijala. Otvorio je svoju firmu u Milanu 2004.

Claudio Bellini

Claudio Bellini

Bellini je svoj studio osnovao 1996 godine. Njegovo interesovanje i velika ljubav prema dizajnu rodila se još u detinstvu pored oca Mario Bellinija, čuvenog italijanskog arhitektu i dizajnera.

Bernhardt & Vella

Bernhardt & Vella

Partnerstvo nastalo u Milanu 2008. godine, kombinuje talenat Ellen Bernhardt i Paola Vella kroz različite oblasti od industrijskog dizajna do unutrašnje dekoracije.

Paola Navone

Paola Navone

Rodjena u Torinu, ali živi i radi u Milanu. Paola Navone je arhitekta, dizajner, art-direktor, dekorater enterijera i kustos raznih izložbi i dogadjaja. 

1993. godine u Osaki,  primila je prestižnu nagradu “International Design Award”, a 2000. godine je proglašena dizajnerom godine od strane Nemačkog časopisa “Architektur & Wohnen”.

Pierangelo Sciuto

Pierangelo Sciuto

Poznati dizajner koji je postigao međunarodnu slavu jedinstvenom idejom o multi-čulnoj arhitekturi. Glavna karaktika njegovog rada je pažljivo istraživanje i proučavanje glavnih društvenih i stambenih makrotrendova.

Marcel Wanders

Marcel Wanders

Marcel Wanders is a leading product and interior design studio located in the creative capital of Amsterdam, with over 1,900 + iconic product and interior design experiences all around the globe. Under Marcel Wanders’ creative leadership and creative direction, and with the support of Gabriele Chiave as creative director since 2014, Marcel Wanders employs 52 design and communication experts.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store