Colosseo Colosseo
Sofe sa relaks mehanizmom

Colosseo

Originalan sistem za sedenje u kombinaciji sa otvorenim elementima daje beskrajne mogućnosti kombinovanja u prostoru.  Njegov sofisticiran, zaobljen dizajn i modularnost su ono što Colosseo sofu čini izvanrednim predstavnikom venvremenskog  stila sa dodirom modernih detalja.

DETALJI

DETALJI

UDOBNOST

Kombinacija  poliuretanske pene vrhunskog kvaliteta, memorijske pene i 100% guščijeg paperja pruža savršenu udobnost za sedenje, a pritom čuva izgled sofe.

UDOBNOST

MATERIJALI

Sofa je dostupna u širokom spektru tkanina i najfinijih koža u preko 200 različitih boja.
Bočne strane sofe obradjene su u koži, koja je dostupna u različitim bojama.

MATERIJALI
MATERIJALI

VERZIJE

Potpuno modularan sistem dostupan je kako u liniskim tako i u ugaonim konfiguracijama, sa ili bez relaks-funkcije kako bi se savršeno prilagodio svakom prostoru.

VERZIJE
VERZIJE

Mauro Lipparini Dizajneri

Lipparini je arhitekta eklektike, kreativni um koji se izražava u različitim sferama dizajna od industrijkog dizajna, preko enterijera, umetničkih instalacija i naučnih studija. On je jedan od vodećih figura "italijanskog minimalizma", veoma je uspešan širom sveta, a njegov izuzetan talenat osvojio je mnoga priznanja. Lipparini je diplomirao u Firenci 1980. godine i odabrao je Italiju kao idealno mjesto život i rad.

Mauro Lipparini
Upotpunite ambijent
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store