Kolekcija

Klub stočići

Bočni i klub stočići svih oblika i veličina upotpunjuju Natuzzi Italia kolekciju za savršeno funkcionalan dnevni boravak sa upečatljivom notom prefinjenog italijanskog stila.

 

FROST

Kolekcija takođe uključuje stočiće Frost koji su inspirisani kapljicama rose na prolećnom cveću, kako u svojim mekim i vijugavim oblicima, tako i u lakoći staklene ploče stola koja se lagano oslanja na bazu od živopisnog toplo-sivog kamena "Fossena stone".

Svevo

Svevo je linija stolova koju karakteriše izrazito skandinavski dizajn koji se razlikuje po tome što je rezultat novog stilskog istraživanja pri kreiranju novih modela.

Meridio

Meridio kolekcija klub stolova satoji se od različitih formi koji se medjusobno uklapaju i kreiraju jedinstvene prostorne kompozicije koje obogaćuju svaki prostor.

Mercurio

Transparentnost je glavna vizuelna karakteristika Mercurio kolekcije stolova koja se savršeno uklapa u raznovrsne stilove enterijera. 

Long Beach

Long Beach je elegantan klub sto malih dimenzija, idealan kao dodatak uz svaki model sofe.

Labirinto

Labirinto klub stolovi svojim specifičnom formom i bojama koje se prelivaju unose geometrijsku eleganciju u svaki ambijent. Arhitekta Claudio Bellini vešto je iskombinovao estetiku i funkciju u jedinstvenu liniju proizvoda.

Ido
Ido

Kubični elementi rasporedjeni horizontalno i vertikalno stvaraju originalnu kompoziciju koja na najbolji način spaja estetiku i funkciju. 

Herman

Kolekciju klub stolova Herman kreirao je studio Memo poigravajući se sa oblicima i veličinama u kreiranji studio Memo kreirao je kolkciju klub stolova Herman koja predstavlja vrhunac savremenog dizajna i savršenog komfora.

Chocolat

Chocolat je moderan klub sto prepoznatljivog geometrijskog oblika. Najfiniji materijali kao što su kamen i mermer prate najnovije trendove u dizajnu enterijera.

Cabaret

Cabaret je kolekcija klub stolova raznih oblika i veličina u raznovrsnim materijalima tako da se mogu savršeno uklopiti u svaki prostor.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store