Piel-gnacja-i-konserwacja-5bb610b2391b620.jpg

NEGA I ODRŽAVANJE

Snaga naših sofa leži u drvenoj  konstrukcijom koja je dizajnirana tako da izdrži različite vrste opterećenja  koje prolaze tokom svog veka trajanja. Korišćeni materijali pažljivo se biraju u trenutku kupovine, ali se ponovo kontrolišu i u trenutku ulaska u proces proizvodnje. Kako bi se precizno izmerile njihove performanse tokom korišćenja i u različitim klimatskim uslovima više puta se testiraju u našoj laboratoriji.  

Drvo koje se koristi za konstrukciju ne potiče iz prirodnih šuma, nacionalnih parkova, rezervata prirode ili zaštićenih područja. Takodje ispunjava i najstrožije međunarodne standarde o hemiskom sadržaju.
Konstrukcija je isprojektovana i dizajnirana od strane naših stručnjaka koji koriste kompjuterizovane alate i CNC mašine za precizno sečenje.
Pre početka proizvodnje, svaki novi model se dodatno testira u laboratoriji u skladu sa glavnim internacionalnim standardima.
Na konstrukciji  su postavljeni  elastični pojasevi  velike čvrstoće koji su patentirani za izradu tapaciranog nameštaja i  u kombinaciji sa viskokvalitetnim punjenjem pružaju najviši nivo komfora.

Naši proizvodi ostaju netaknuti i zaštićeni tokom vremena,  ukoliko pratite neka jednostavna uputstva za održavanje navedena u priručniku. U našim prodavnicama možete pronaći i odgovarajući pribor za čišćenje nameštaja. Dostupni su različiti tipovi, specifični za svaki materijal , kako bi rezultat bio savršen svaki put.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store