BUDDIE
Sofe

BUDDIE

Buddie-jev koncept je napravljen od sedam različitih modula koji se mogu kombinovati prema potrebama svakog pojedinca, pomoću kojih se mogu formirati linearne sofe, ugaone sofe, ostrva za opuštanje, simetrične ili asimetrične kompozicije, vizionarske ili konvencionalnije forme. Svaka kombinacija može se malo razlikovati od druge, istovremeno održavajući udobnost i prateći skladan i druželjubiv karakter, ujedno pozivajući na neobavezno i izvanredno opuštanje.

DETALJI

Buddie izražava svoj karakter kroz presvlake iz kolekcije tkanina WATER, novog tekstilnog projekta koji je za Natuzzi kreirao holandski studio za tekstilne inovacije BiBorre, inspirisan kretanjem Sredozemnog mora.

DETALJI

MATERIJALI

Dostupna u BIBORRE tkanini napravljenoj od tkanja koje je kombinacija vrlo kvalitetne vune i recikliranog PES-a, dostupna je u pet boja, WATER je paleta tkanina koje izgledaju luksuzno na oko i dodir, a istovremeno su i izuzetno izdržljive.

MATERIJALI

VERZIJE

Verzije i prikazane boje su samo kao primer. Posetite naše prodavnice da biste saznali više o širokom spektru dostupnih završnih materijala.

Mauro Lipparini Dizajneri

Lipparini je arhitekta eklektike, kreativni um koji se izražava u različitim sferama dizajna od industrijkog dizajna, preko enterijera, umetničkih instalacija i naučnih studija. On je jedan od vodećih figura "italijanskog minimalizma", veoma je uspešan širom sveta, a njegov izuzetan talenat osvojio je mnoga priznanja. Lipparini je diplomirao u Firenci 1980. godine i odabrao je Italiju kao idealno mjesto život i rad.

Mauro Lipparini
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store