Avana Avana
Sofe

Avana

Avana je Natuzzi Italia bestseler. Njena vanvremenska lepota i savršena funkcionalnost čine je jednim od naših najpopularnijih modela. Moderan dizajn u kombinaciji sa sofisticiranim detaljimakao što su elegantni štepovi na sedalnom delu, sjajni metalni detalji oko rukonsalona i metalni umetci u drvenim nogicama. Komforan sedalni deo i podesivi nasloni za glavu pružaju neponovljiv osećaj udobnosti.

DETALJI

Avana je savršena kombinacija savrmenog dizajna i najfinije izrade.

DETALJI
test3

MATERIJALI

Avana sofa je dostupna u velikom spektru materijala i koža. Odaberite završnu obradu i boju koja se najbolje uklapa u Vaš ambijent.

MATERIJALI
MATERIJALI

VERZIJE

Avana je dostupna u linijskim ili ugaonim konfiguracijama, sa ili bez lenjivca kako bi se savršeno uklopila u svaki prostor.

VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja. Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Natuzzi Design Center Dizajneri

Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju nove modele sofa, uklapaju ih u raznovrsne postavke u prostoru u savršenoj kombinaciji dizajna, funkcije, materijala i boja.

Natuzzi Design Center
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store