Aura Aura
Fotelje

Aura

Claudio Bellini, italijanski arhitekta stoji iza elegantnog dizajna fotelje Aura koja predstavlja jedisntven spoj savremenog dizajna i prefinjene izrade. Inovativna forma fotelje sa visokim elegantnim nogicama, koje su dostupne u različitim završnim obradama drveta i udobno otvoreno sedište. Bez obzira da li se nalazi u dnevnoj ili spavaćoj sobi fotelja Aura kreira zaista posebnu atmosferu.

DETALJI

Fotelja Aura dostupna je u dve verzije, sa visokim ili niskim ledjnim naslonom, kako bi u zavisnosti od prostora i načina korišćenja mogla da zadovolji različite potrebe u zavisnosti od ambijenta gde se postavlja.

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Fotelja Aura je dostupna u širokom spektru tkanina i koža. Odaberite završnu obradu i boju koja se najbolje uklapa u Vaš ambijent.

MATERIJALI I VERZIJE
MATERIJALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Claudio Bellini Dizajneri

Claudio Bellini živi i radi u Milanu, prestonici dizajna. Još kao dete pokazivao je interesovanje za dizajn gledajući oca Mario Bellini-ja, čuvenog italijanskog dizajnera koji ga je inspirisao. Claudio Bellini Design kompanija osnovana je 1996. godine i od samog početka njegov rad je fokusiran na istraživanje dizajna, novih tehnologija i kreativnih procesa.

Claudio Bellini
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store