ARGO
Sofe

ARGO

Argo sofa, sa svojim komfornim dimenzijama, simbol je specifičnog načina tumačenja života i životnih prostora. Izgled mami mekoćom, a doprinos mu daje 3D obloga sa neočekivanim pop nitnicama kao detaljem. Dva velika nosača koji se uvlače u naslon - provlačeći se kroz njega do zadnjeg dela - dodatno ističu njegovu mekoću. Niska, gotovo nevidljiva baza sofe pojačava ideju izuzetno udobnog, privlačnog seta sedišta, savršenog za opuštajuće trenutke koje možete provoditi sami ili sa društvom.

DETALJI

DETALJI

MATERIJALI

Dostupno u "WATER" presvlaci, koju je dizajnirao holandski studio za tekstilne inovacije BYBORRE, predivo koje kombinuje vrlo kvalitetnu vunu i reciklirani PES, a dostupna je u pet boja.

MATERIJALI

VERZIJE

Verzije i prikazane boje su samo kao primer. Posetite naše prodavnice da biste saznali više o širokom spektru dostupnih završnih materijala.

Paola Navone Dizajneri

Nakon završetka studija u Torinu, Paola Navone 1973.godine započinje karijeru saradnjom sa najpoznatijim dizajnerima tog vremena. 1983. godine osvojila je prestižnu nagradu “International Design Award” i od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Njena kreativnost je inspirisana raznovrsnim kulturama, naročito orijentom, a njen dizajn je prepoznatljiv i originalan. Paola Navone je arhitekta, dizajner, art-direktor, dekorater enterijera i kustos raznih izložbi i dogadjaja.

Paola Navone
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store