Loading
Fotelje

Amadeus

Klasičan dizajn fotelje, sa blago otvorenom bazom i mekanim izgledom. Naslon je oivičen sa obe strane, a duboko sedište i tabure za noge pružaju veliku udobnost, također zahvaljujući punjenju sa slojem paperja. Drvene nogice su oblikovane kao zarubljene piramide ukrašene elegantnom metalnom pločicom.

DETALJI

Upečatljiv, pomalo muški dizajn fotelje Amadeus daje poseban stilski pečtat svakom prostoru. Naglašen paspul koji je dostupan i u kontrastnoj boji, elegantne drvene nogice ukrašene metalnom pločicom su samo neki od detalja koji daju poseban karakter Amadeus fotelji.

DETALJI
test3

MATERIJALI I VERZIJE

Fotelja Amadeus je dostupna u velikom spektru koža. Odaberite završnu obradu i boju koja se najbolje uklapa u Vaš ambijent.

U kolekciji je uz fotelju dostupan i tabure.

 
MATERIJALI I VERZIJE

Tehnički detalji i konfiguracije prikazane na sajtu zasnovane su na najnovijim informacijama dostupnim u vreme objavljivanja.Osoblje Natuzzi Italia Salona će Vas informisati o svim novitetima.

Natuzzi Design Center Dizajneri

Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju nove modele sofa, uklapaju ih u raznovrsne postavke u prostoru u savršenoj kombinaciji dizajna, funkcije, materijala i boja.

Natuzzi Design Center
Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store