MENI Natuzzi
x
Loading
Recliner 1641
Kolekcija

Sofe sa relaks mehanizmom

Funkcionalnost je jedan od ključnih pojomova kada je reč o sofama Natuzzi Italia. Istraživanja u sferi maksimalnog komfora su dovela do razvoja inovativnih sistema naslona za glavu i noge. Svaka sofa sa mehanizmom je savršena kombinacija tehnoloških funkcija i multi-senzorskog komfora npr. Soft-Touch relaks-mehanizmima uz integrisani audio-sistem. Sve je dizajnirano za maksimalan komfor i opuštanje.

 

Uz izuzetno kompaktne dimenzije i raznovrsne module, Volo predstavlja idealnu sofu koja se lako uklapa u svaki ambijent.

Jedisntven moderan dizajn sofe Philo odlikuje se upečatljivim štepom i elegantnim metalnim nogicama.

Pomalo teatralno ime najavljuje jak vizuelni identitet sofe Iago koja daje novo meko značenje čistim kvadratnum oblicima.

Fidelio sofu dizajnirao je arhitektonski dvojac Manzoni i Tapinassi. Sofisticirana forma koja može biti dopunjena relaks-mehanizmom sa visokotehnološkim sistemom za savršeno opuštanje, zaokružena je naslonima za ruke sa luksuznim štepom i sjajnom metalnom konstrukcijom koja naglašava jedinstveni dizajn Fidelio sofe.

Duca je sofa impresivno preciznog dizajna, čija je superiorna udobnost očigledna na prvi pogled.

Muzika kao inspiracija izaziva osećaj živosti i svestranosti.

Diesis je kompaktan model sofe, idealan za male stanove. Njegove glavne karakteristike uključuju moderne detalje kao što su otvoren štep koji naglašava profil rukonaslona i svedene drvene nogice.

Ido

Ido sofu dizajnirao je Mauro Lipparini. Skladna kombinacija elegancije i minimalizma čini suštinu dizajna Ido sofe.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store