MENI Natuzzi
x
Loading
Sofas Sofas Sofas 4
Kolekcija

Sofe

Harmonija koja se krije u najfinijim detaljima, akcenat na prefinjenom dizajnu i savršenom komforu karakteriše sve sofe iz Natuzzi Italia kolekcije.
Izradjene u koži ili tkanini, sve sofe su ručno proizvedene u Italiji.

 

Uz izuzetno kompaktne dimenzije i raznovrsne module, Volo predstavlja idealnu sofu koja se lako uklapa u svaki ambijent.

Jedisntven moderan dizajn sofe Philo odlikuje se upečatljivim štepom i elegantnim metalnim nogicama.

Pomalo teatralno ime najavljuje jak vizuelni identitet sofe Iago koja daje novo meko značenje čistim kvadratnum oblicima.

Fidelio sofu dizajnirao je arhitektonski dvojac Manzoni i Tapinassi. Sofisticirana forma koja može biti dopunjena relaks-mehanizmom sa visokotehnološkim sistemom za savršeno opuštanje, zaokružena je naslonima za ruke sa luksuznim štepom i sjajnom metalnom konstrukcijom koja naglašava jedinstveni dizajn Fidelio sofe.

Duca je sofa impresivno preciznog dizajna, čija je superiorna udobnost očigledna na prvi pogled.

Muzika kao inspiracija izaziva osećaj živosti i svestranosti.

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, sofa Notturno lako se prilagođava različitim potrebama vezanim za raznovrsne konfiguracije prostora kao što su manji stanovi, studenske sobe ili kuće za odmor.

Diesis je kompaktan model sofe, idealan za male stanove. Njegove glavne karakteristike uključuju moderne detalje kao što su otvoren štep koji naglašava profil rukonaslona i svedene drvene nogice.

Elegantan dizajn i kompaktna veličina Tratto sofe idealna je za male urbano dizajnirane prostore.

Sofisticiran dizajn Tenore sofe obeležen je tankim elegantnim rukonaslonima, ‚‚moccasin‚‚ štepom i nogicama od metala sa ‚‚satenskom‚‚ završnom obradom.

Tempo sofa je dizajnirana od strane italijanskih arhitekata Manzoni i Tapinassi i ima vanvremenski, sofisticiran dizajn.

Čiste, kvadratne linije su ključna karakteristika forme Svevo sofe sjajnog dizajna koji potpisuju arhitekte Manzoni i Tapinassi.

Surround kombinuje visoko-tehnološke karakteristike i ekstremni komfor. Dizajniran u savremenom stilu, posebno je namenjen ljubiteljima muzike jer sadrži audio-set koji se može opciono integrisati u sofu.

Minimalistički dizajn; blago zakrivljeni oblik otvorene baze, sedišta i naslona; lumbalna podrška i podesivi nasloni za ruke sa dekorativnim štepom su ključne karakteristike sofe Respiro. Njen harmoničan dizajn donosi osećaj savršenog uživanja u bilo kom okruženju.

Dizajniran za male prostore Quadro sofa pronalazi savršen kompromis izmedju estetike i funkcionalnosti.

Preludio je sofa kreirana je za modernističke ambijente.

Long Beach sofu dizajnirao je arhitekta Claudio Bellini.

Moderna interpretacija klasične Chesterfield sofe, La Scala je remek delo prefinjenog dizajna i vrhunskog kvaliteta izrade i prefinjenog dizajna.

Arhitektonska igra preseka izmedju rukonaslona i baze, ravne linije i izuzetan konfor koji pruža punjenje u kombinaciji poliuretana, memorijske pene i perja.

Ido

Ido sofu dizajnirao je Mauro Lipparini. Skladna kombinacija elegancije i minimalizma čini suštinu dizajna Ido sofe.

Dizajniran od strane arhitekata Manzoni & Tapinassi, Herman nije samo obična sofa, Herman je multifunkcionalan, harmoničan i savršeno modularan sistem za sedenje.

Kompaktna sofa sa metalnim nogicama koja daju prozračan, elegantan izgled. Idealno se uklapa u urbani stil malih prostora.

Upečatljiva drvena konstrukcija Dizajnirana od strane italijanskih arhitekata Manzoni i Tapinassi, ova sofa izdvaja se po svojoj posebnoj drvnoj bazi koja je ukrašena metalnim detaljima.

Claudio Bellini, italijanski arhitekta kreirao.

Originalna ekspresivnost arhitekte Maurizio Manzoni-ja i bogato iskustvo Roberto Tapinassi-od 2001.

Dizajniran od strane italijanskog arhitekte Claudio Bellini-ja, Don Giovanni sofu koju karakteriše osećaj savršene udobnosti na prvi pogled.

Sofisticirani dizajn mekanih linija sa podesivim naslonima za glavu karakteriše ultimativni komfor Borghese sofe koja predstavlja oličenje elegancije, prefinjenosti i majstorstva izrade.

Avana je Natuzzi Italia bestseler. Njena vanvremenska lepota i savršena funkcionalnost čine je jednim od naših najpopularnijih modela.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store