MENI Natuzzi
x
Loading
Fragrances 1666
Kolekcija

Parfemi za dom

Snažni ili nežni, živahni ili prigušeni mirisi iz kolekcije Natuzzi Italia osveživača prostora unose u svaki dom atmosferu Italije i duh prelepe regije Puglia njene zemlje i njenog mora. 

 

Ambra je orijentalni miris čije je srce nota svežeg bergamota koji koji otvara divne mirise eukaliptusa, majčine dušice i lavande, koja se konačno razvija u tople note ambera, sandalovine, opoponaka i mošusa. Miris koji Vas grli savršen za svaki životni prostor.

Onice je miris koji otvara živopisna nota narandže i borovine. Srce mirisa je mešavina nektara ruže i božura. U krajnjim notama, dragocena harmonija note gajaka, kedrovine, vanile i ambera stvara intenzivno drvenastu kompoziciju mirisa. Ovaj dinamičan miris je savršen za radne prostore.

Cvetne note ruže, crne orhideje i geranijuma u kombinaciji sa neočekivanim crvenim voćem i nerolijem, koje se lagano pretvaraju u tople note sandalovine, kumarina, mošusa i vanile. Perla je opuštajući miris idealan za spavaću sobu.

Snažna vanila pametno kombinovana sa geranijumom, ilang-ilangom i crvenim voćem koji dodatno naglašavaju nežnu slatku notu mirisa.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store