MENI Natuzzi
x
Loading
Fragrances 1666
Kolekcija

Parfemi za dom

Snažni ili nežni, živahni ili prigušeni mirisi iz kolekcije Natuzzi Italia osveživača prostora unose u svaki dom atmosferu Italije i duh prelepe regije Puglia njene zemlje i njenog mora. 

 

RUBINO PARFEM ZA DOM

Snažna vanila pametno kombinovana sa geranijumom, ilang-ilangom i crvenim voćem koji dodatno naglašavaju nežnu slatku notu mirisa.

PERLA PARFEM ZA DOM

Cvetne note ruže, crne orhideje i geranijuma u kombinaciji sa neočekivanim crvenim voćem i nerolijem, koje se lagano pretvaraju u tople note sandalovine, kumarina, mošusa i vanile. Perla je opuštajući miris idealan za spavaću sobu.

ONICE PARFEM ZA DOM

Onice je miris koji otvara živopisna nota narandže i borovine. Srce mirisa je mešavina nektara ruže i božura. U krajnjim notama, dragocena harmonija note gajaka, kedrovine, vanile i ambera stvara intenzivno drvenastu kompoziciju mirisa. Ovaj dinamičan miris je savršen za radne prostore.

AMBRA PARFEM ZA DOM

Ambra je orijentalni miris čije je srce nota svežeg bergamota koji koji otvara divne mirise eukaliptusa, majčine dušice i lavande, koja se konačno razvija u tople note ambera, sandalovine, opoponaka i mošusa. Miris koji Vas grli savršen za svaki životni prostor.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store