MENI Natuzzi
x
Loading
Coffee tables 1646
Kolekcija

Klub stočići

Bočni i klub stočići svih oblika i veličina upotpunjuju Natuzzi Italia kolekciju za savršeno funkcionalan dnevni boravak sa upečatljivom notom prefinjenog italijanskog stila.

 

Kolekcija Viavai klub stolova prepoznatljiva je po inovativnoj čeličnoj konstrukcij i dizajnu koji počiva na tri stilizovane noge.

Elegantna i sofisticirana kolekcija Titano klub stolova u sebi spaja prošlost i sadšnjost u kombinaciji sa luksuznim mermerom Dark Emperador.

Svevo je linija stolova koju karakteriše izrazito skandinavski dizajn koji se razlikuje po tome što je rezultat novog stilskog istraživanja pri kreiranju novih modela.

Arhitekta Claudio Bellini dizajnirao je klub sto Shanghai koji u bilo kom prostoru jednostavno ne može ostati neprimećen.

Meridio kolekcija klub stolova satoji se od različitih formi koji se medjusobno uklapaju i kreiraju jedinstvene prostorne kompozicije koje obogaćuju svaki prostor.

Transparentnost je glavna vizuelna karakteristika Mercurio kolekcije stolova koja se savršeno uklapa u raznovrsne stilove enterijera. 

Long Beach je elegantan klub sto malih dimenzija, idealan kao dodatak uz svaki model sofe.

Labirinto klub stolovi svojim specifičnom formom i bojama koje se prelivaju unose geometrijsku eleganciju u svaki ambijent. Arhitekta Claudio Bellini vešto je iskombinovao estetiku i funkciju u jedinstvenu liniju proizvoda.

Originalan dizajn komode Kubika sastoji se od različitih elemenata koji su vešto uklopljeni u stilsku celinu čiji dizajn potpisuje Pierangela Sciuto.

Ido

Kubični elementi rasporedjeni horizontalno i vertikalno stvaraju originalnu kompoziciju koja na najbolji način spaja estetiku i funkciju. 

Kolekciju klub stolova Herman kreirao je studio Memo poigravajući se sa oblicima i veličinama u kreiranji studio Memo kreirao je kolkciju klub stolova Herman koja predstavlja vrhunac savremenog dizajna i savršenog komfora.

Grejs ima prefinjen zakrivljeni oblik i staklenu ploču sa oborenim ivicama.

Ginger je mali osmougaoni klub sto, oblikovan mali stol, lagana forma koja ostavlja snažan vizuelni utisak.

Galileo je klub sto koji upotpunjuje svaki ambijent jer predstavlja savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike

Doris je mali elipsasti klub sto, lagana forma koja ostavlja snažan vizuelni utisak.

Chocolat je moderan klub sto prepoznatljivog geometrijskog oblika. Najfiniji materijali kao što su kamen i mermer prate najnovije trendove u dizajnu enterijera.

Cabaret X je klub sto koji svakako neće proći neopaženo kako kućnom tako i u poslovnom okruženju zahvaljujući svom prefinjenom minimalističkom dizajnu.

Cabaret je kolekcija klub stolova raznih oblika i veličina u raznovrsnim materijalima tako da se mogu savršeno uklopiti u svaki prostor.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store