MENI Natuzzi
x
Loading
Kolekcija

Fotelje

Fotelja iz Natuzzi Italia kolekcije predstavlja pravu oazu za odmor i opuštanje. Dizajnirane da se savršeno uklope u svaki prostor, naše fotelje na najbolji način oslikavaju tradiciju i umeće Italijanskih majstora.

Altea je klasičan model beržere sa savršenim proporcijama koje obezebedjuju maksimalnu udobnost.

Klasičan dizajn fotelje, sa blago otvorenom bazom i mekanim izgledom.

Italijanski arhitekta i dizajner Claudio Bellini potpisuje vanvremenski dizajn Anteprima fotelje. Kompaktne dimenzije, savršena udobnost i prefinjen dizajn dostupni su u raznovsnim dezenima materijala i koža sa metalnim nogicama u nekoliko različitih završnih obrada.

Claudio Bellini, italijanski arhitekta stoji iza elegantnog dizajna fotelje Aura koja predstavlja jedisntven spoj savremenog dizajna i prefinjene izrade.

Prostrana i udobna, Butterfly fotelja predstavlja omaž klasičnoj fotelji za čitanje.

i lagane metalne konstrukcije u minimalističkom urbanom dizajnu.

U isto vreme i klasična i moderna fotelja Cocò prepoznatljiva je po elegantnom dizajnu sa rukonsalonima koji su blago otvoreni pri vrhu.

Autor Dolly fotelje je arhitekta Claudio Bellini koji je zaslužan za svež dizajn elegantne forme savršene udobnosti.

Fotelja Genny je savršen detalj u svakom delu Vašeg doma. Udoban dizajn zaobljenih ivica sa metalnom bazom koja se rotira.

Mekoća, tehnologija i dizajn su ključne karakteristike Ilia relaks-fotelje čiji dizajn potpisuje Mauro Lipparini.

Liu

Liu je fotelja sa bazom koja se rotira i prijatnim okruglim dizajnom.

Liz

Ono što Liz fotelju čini posebnoms je elegantno zaobljena forma, blago zaobljena površina rukonaslona i upečatljiv dizajn metalnih nogica koje su dostupne u različitim završnim obradama. Moderan dizajn koji se lako uklapa u svaki ambijent.

Moderan dizajn je jedna od ključnih karakteristika fotelje Logos koja je dizajnirana od strane arhitekata Manzoni & Tapinassi.

Marlene fotelja nastala je kao dizajnerski odgovor modernog načina života.

Zaobljena forma i rotirajuća baza predstavljaju glavne karakteristične fotelje Note, koja se izdvaja preciznim modernim dizajnom koji potpisuju arhitekte Manzoni & Tapinassi.

Model Platea na savremeni način oživljava stil 1960. kreirajući vanvremenski udobnu fotelju.

Svojim vanvremenskim dizajnom fotelja Queen predstavlja izuzetan detalj koji se savršeno uklapa kako u klasične tako i u moderno dizajnirane enterijere.

Ravne linije i precizan dizajn naglašavaju sofisticirane detalje fotelje Regia.

Sound predstavlja potpuno novi koncept fotelje, dizajniran za luksuzno iskostvo opuštanja koje obuhvata i telo i um.

Vanvremenski dizajn Viaggio fotelje obeležen je drvenim okvirom i elegantnim metalnim rukonaslonima obučenim u meku gumu i savršeno uklopljenim u jedisntvenu formu. Fotelja Viaggio se sjajno uklapa u svako okruženje - stan ili kancelariju.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store