MENI Natuzzi
x
Loading

DIZAJN

Pored dizajnera iz Natuzzi Italia Dizajn Centra,
naša kompanija sarađuje sa najvećim imenima svetske dizajn scene koji ekskluzivno za Natuzzi Italia razvijaju nove koncepte i modele.
Natuzzi Style Centar
Natuzzi Style Centar

Kreativno srce kompanije, mesto gde se radjaju Natuzzi Italia kolekcije u kojima je utkana sva strast i ljubav prema vanvremenskoj lepoti gde se forma i funkcija spajaju u savršene komade nameštaja. Dizajneri enterijera, koloristi, dekorateri i industrijski dizajneri kreiraju kako nove modele tako i kombinacije dizajna, različitih funkcija, materijala i boja.

Manzoni & Tapinassi
Manzoni & Tapinassi

Arhitekta Maurizio Manzoni i profesor Roberto Tapinassi - od 2001. Godine predstavljaju jedan od najzapaženijih kreativnih timova  u Italiji.

Jamie Durie
Jamie Durie

Australijski dizajner, pisac i zaljubljenik u prirodu Jamie Durie, svoju firmu osnovao je 1998. godine. Njegov jedisntven stil obojen je ekspresivnom kreativnošću i inspirisan konstantnom  interakcijom između prirode i grada, u prožimanju enterijera i eksterijera.

Mauro Lipparini
Mauro Lipparini

Lipparini je arhitekta eklektike, kreativni um koji se izražava u različitim sferama dizajna od industrijkog dizajna, preko enterijera, umetničkih instalacija i naučnih studija.

Enrique Marti
Enrique Marti

Španski dizajner Enrique Marti ima iza sebe ima bogato višegodišnje iskustvo iskustvo u oblasti dekoracije enterijera i osvetljenja prostora. Svoju firmu je osnovao 2012. godine.

Victor Vasilev
Victor Vasilev

Vasilev je dizajner i arhitekta koji u svojim projektima neprestano istražuje suštinu različitih formi i materijala. Otvorio je svoju firmu u Milanu 2004.

Claudio Bellini
Claudio Bellini

Bellini je svoj studio osnovao 1996 godine. Njegovo interesovanje i velika ljubav prema dizajnu rodila se još u detinstvu pored oca Mario Bellinija, čuvenog italijanskog arhitektu i dizajnera.

Bernhardt & Vella
Bernhardt & Vella

Partnerstvo nastalo u Milanu 2008. godine, kombinuje talenat Ellen Bernhardt i Paola Vella kroz različite oblasti od industrijskog dizajna do unutrašnje dekoracije.

Paola Navone
Paola Navone

Rodjena u Torinu, ali živi i radi u Milanu. Paola Navone je arhitekta, dizajner, art-direktor, dekorater enterijera i kustos raznih izložbi i dogadjaja. 

1993. godine u Osaki,  primila je prestižnu nagradu “International Design Award”, a 2000. godine je proglašena dizajnerom godine od strane Nemačkog časopisa “Architektur & Wohnen”.

Pierangelo Sciuto
Pierangelo Sciuto

Poznati dizajner koji je postigao međunarodnu slavu jedinstvenom idejom o multi-čulnoj arhitekturi. Glavna karaktika njegovog rada je pažljivo istraživanje i proučavanje glavnih društvenih i stambenih makrotrendova.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
ODABERITE NAJBLIŽU PRODAVNICU
Ask for info at your nearest store