MENI Natuzzi
x
Loading
Kolekcija

Aksesoari

Vaze, ukrasni tanjiri i drugi dekorativni predmeti pretvaraju svaki prostor u jedinstven ambijent koji odiše neodoljivim Natuzzi Italia šarmom.

 

Chain Ring je plava, ručno izrađena vaza od duvanog stakla, koja svojim originalnim dizajnom i primamljivim oblikom čini nezaobilazan detalj, a koji se savršeno uklapa u savremeno dizajnirane prostore.

Tradicija i umetnički ekspermet stapaju se u kolekciju ručno radjenih vaza čiji dizaj potpisuju spretni umetnici.

Dondolo predstavlja upadljiv dekorativni predmet nastao u čast savršene kreativnosti i vrhunskog majstorstva ‚‚Made in Italy‚‚ izrade.

Originalni dizajn i privlačan oblik, svetlost i fluidnost stakla umetnički uklopljeni sa metalnim detaljima.

Vaza Extreme prepoznatljiva je po originalnom dizajnu neobične forme koja kombinuje lakoću prozračnog stakla i fluidnost metala.

Float kolekcija vaza predstavlja oličenje jedinstvenosti i savršenstva ručne izrade.

Žive boje od boje dima do tonova suve zemlje u igri svetlosti i senke koja pada po grubo ili fino obradjenim površinama.

Dekorativna staklena činija Mapa predstavlja jedinstveni rezultat kreativnosti brazilske umetnice Regina Medeiros čija je specijalnost staklo.

Tradicija i umetnički ekspermet stapaju se u kolekciju ručno radjenih vaza čiji dizaj potpisuju spretni umetnici.

Dekoravnu činiju Philyra ekskluzivno za Natuzzi kreirao je vajar Benevelli koristeći polipropilen i rotacioni kalup.

Skulpture od obojenog stakla iz kolekcije Pool predstavljaju remek delo vodećih majstora ručno vučenog stakla.

Tradicionalni Pumo, amajlija iz Apulijske tradicije, sada ulazi u Natuzzi Italija kolekciju naglašavajući jaku vezu kompanije sa njenom zemljom porekla.

Pumpking vaza je kombinacija originalnog dizajna i privlačnog oblika; lakoća i prozračnost stakla u kombinaciji sa ravnim linijama metala. Svaki komad ima originalnu formu koja ga čini jedinstvenim i neponovljivim.

Su

Su je kolekcija cilindričnih vaza od crnog stakla sa luksuznim tankim nitima.

Kolekcija Vasum predstavlja reprodukciju skulpture kreirane od strane majstora vajarstva Benevellija ekskluzivno za Natuzzi.

Više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store